Over Katzura 01
Over Katzura 03

Over Katzura

“Samen met de opdrachtgever kijken naar de beste oplossing voor een boom.”
Dat is hoe Werner van Bezu werkt, de enthousiaste en gedreven oprichter van Katzura Boomverzorging.
Hij heeft het vak geleerd op de ouderwetse manier:
door mee te lopen en mee te werken met de meest gerenommeerde boomverzorgers van Nederland en door zijn opleiding te volgen bij de beste leraren. Wel werkt hij met de modernste middelen en volgens de laatste inzichten, want het vak van boomverzorging is dynamisch. Wat in de tijd van de boomchirurg nog als een goede behandeling werd gezien, is vandaag de dag vaak achterhaald, of wordt zelfs als schadelijk gezien. Daarom is het belangrijk om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen.

Over Katzura 04

Werner is lid van verschillende belangenverenigingen en vakgroepen, zoals de Nederlandse Dendrologische Vereniging en de KPB-ISA. Hij is gecertificeerd boomveiligheidsinspecteur en heeft de opleiding European Treeworker gevolgd.

Katzura is een eenmansbedrijf en werkt voornamelijk voor de particuliere klant. Dit gebeurt meestal met een collega boomverzorger, maar het kan eventueel ook met de klant zelf als het budget beperkt is. Katzura is in ieder geval altijd verassend betaalbaar. Daarnaast leent Katzura zijn kennis en vaardigheden ook regelmatig uit aan collega boomverzorgers, hoveniers en overheden. Katzura is flexibel en dynamisch, maar bovenal professioneel.

Over Katzura 02

Neem vrijblijvend contact op!

Mail naar info@katzura.nl of bel 06-54270708